torstai 16. helmikuuta 2017

Fashion System


Aloitetaan työpaikkani esitteleminen kuvalla juna-asemasta, johon aamuisin saavun ja josta iltaisin lähden. Kaupunki on siis Calenzano ja työpaikkani ympäristö on aika lailla tehdasaluetta.
Juna-aseman tunneleissa on silmiämiellyttävää katutaidetta.






Työpaikkani on Fashion System Srl, jossa muun muassa suunnitellaan ja tuotetaan mallikappaleet Andrea Rosatin mallistoihin. Siellä tehdään normaalien naisten vaatteiden lisäksi kahta eri linjaa mallistoja (Sara ja Menonove) raskaana oleville naisille.


Edeltävässä kuvassa näkyy ompelupiste, jota en itse ole päässyt vielä paljoa käyttämään. Olen kuitenkin saanut monenlaisia tehtäviä, esimerkiksi kankaiden leikkuuta, tilausten lajittelua ja värikarttojen valmistamista. 
On ehtinyt kyllä tulla ikävä omia Fiskarseja sekä ratkojaa, täällä kun sakset ovat lähes huonommat kuin koulun ja ratkominen tapahtuu nuppineulalla.



Työkaverit ovat kyllä ihan mukavia, tosin vain pari osaa puhua jonkinlaista englantia. Tulemme kyllä toimeen ja pystymme kommunikoimaan, ja opin varmasti ainakin italiaa paremmin tässä ynpäristössä!


-Tessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti