tiistai 21. helmikuuta 2017

Vino torni

 

Heipä hei!
Arkisin emme ole paljoa vapaa-aikaa viettäneet, töiden ja kaiken stressin takia on iltaisin väsyttänyt sen verran, että olemme menneet nukkumaan aikaisin. Pizzat kävimme popsimassa yhtenä iltana läheisessä pizzeriassa.





Viikonloppuna tuli turistipuuhien lisäksi myös esiteltyä paikkoja, sillä poikaystäväni yhdessä siskonsa kanssa päättivät tulla viikonloppuvierailulle! (Asuivat toisessa hostellissa, pakko mainita, ettei tule ongelmia) 
Lauantaiaamuna lähdimme Elinan, poikaystäväni Onnin sekä hänen siskonsa Suvin kanssa Firenzeen. Kiertelimme keskustan kauppoja, kävelimme ihaillen italialaista arkkitehtuuria sekä istuskelimme Arno-joen rannan nurmikolla nauttien auringosta.








Sunnuntaina lähdimme rannikon suuntaan vierailemaan kuuluisassa Pisassa! Nyt on sitten nähty kalteva torni ja kymmenet ihmiset kädet ojossa pitämässä sitä pystyssä.





Kaikenkaikkiaan oli mahtava viikonloppu, pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta. Nyt kun alkaa tottua elämään täällä ja stressikin laantuu, voi arkisinkin ehkä jaksaa alkaa tehdä muutakin kuin maata kuolleena sängyssä!


-Tessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti